The Coffee Lounge logo

TCL billeder

Koncept

Vi er en eventbaseret koncept-kaffebar startet i 2007 med dertilhørende sofalounge bestående af behagelige gamle møbler og sofaborde. Vi har meget fokus på økologi og ønsker samtidigt, at tilbyde vores gæster produkter af højeste kvalitet. Vi vil give alle der kommer på besøg en god café-oplevelse og er af den overbevisning, at ens kvalitetssans ikke behøver blive i byen bare fordi de skal på festival. Vi ønsker, at give alle der kommer på besøg den bedste behandling muligt. Kvalificeret, høflig, kvalitetsbevidst - service er de vigtigste grundsten i tankegangen bag The Coffee Lounge.

TCL billeder

Tankegang

Omtanke for sjæl og miljø. Vi ønsker at skabe et rum på Roskilde festivalen, hvor mennesker kan mødes og tanke energi op både psykisk og fysisk og tilbyder derfor altid produkter af højeste kvalitet serveret med et smil og overskud. Vi tror som udgangspunkt altid det bedste om alle og ønsker en personalekultur, hvor fællesskab, tillid og gensidig respekt skal være udgangspunktet for den måde vi arbejder sammen på.

Mission og målsætning

Vi ønsker at The Coffee Lounge skal være et tiltrængt åndehul for Roskilde festivalens gæster, en kaffebar & lounge hvor man kan få sit urbane kaffebehov dækket i afslappede omgivelser og hyggelig atmosfære. Det er vores målsætning, at The Coffee Lounge skal være synonym med en café der tilbyder god kvalitetskaffe og afslappet/hyggelig stemning for alle gæster på Roskilde festivalen.
Find os på...

Kontakt

Facebook

Twitter

Foursquare


The Coffee Lounge
Morten: 23 24 23 66
thecoffeelounge.event@gmail.com

Hashtags

#thecoffeelounge

#CoffeeLoungeDK

#rf13

#thecoffeeloungeRos13

APPetizer - Roskilde Festival

APPetizer - Roskilde Festival

Download den officielle Roskilde Festival App.